Wie of wat is WeekUp?

WeekUp is een culturele agenda met gedrukte en online edities in Antwerpen en Gent. In Gent verschijnt de agenda op wekelijkse basis, in Antwerpen op tweewekelijkse basis. Daarbij trachten wij een zo volledig mogelijk overzicht te geven van alles wat zich op cultureel vlak afspeelt in deze steden.

Op woensdag worden de gedrukte edities gratis ter beschikking gelegd van het publiek: in Antwerpen op 550 locaties en 12.000 exemplaren en in Gent op meer dan 300 locaties en op 10.000 exemplaren. WeekUp wordt verspreid via de adverteerders, culturele centra, theaters, cinema's, dienst voor toerisme, modezaken, kantoorcomplexen, horecazaken....

Naast de weergave van een volledige cinemakalender, een podiumkalender, een expositie-agenda, een dag-aan-dag uitgaanskalender biedt zij ook mogelijkheden tot adverteren. U vindt alle info daarover onder de rubriek 'Adverteren'.

Daarnaast verschijnt elke woensdag een nieuwsbrief met onze WeekUp call: 5 wekelijkse tips i.v.m. het bijwonen van tentoonstellingen, cinemabezoek, opening van exposities e.d.m. Onze tips voor uw geslaagde uitgaansweek.

En ook op Facebook geven we op dagelijkse basis een overzicht van activiteiten, onze highlights, wat ons in het oog sprong of waarvan wij denken dat u daarbij moet zijn.

Vragen aan WeekUp ANTWERPEN:
Antwerpen@WeekUp.be

Vragen aan WeekUp GENT:
Gent@WeekUp.be