Wegens het Coronavirus kunnen we niet garanderen dat onze agenda up to date is.

Best steeds controleren op de websites van de organisatoren zelf.

Geert Hautekiet - Shit (check de juiste uren op het krijtbord ter plekke)

Geert Hautekiet kennen we al jaren als een rasechte verteller. Van tussen zijn vindingrijke, roestige klankmachines of waterspuitende fonteinen slaagt hij er elke keer weer in om je in te pakken met zijn hilarische verhalen. En kijk! Hij is terug. Met een spiksplinternieuw kortverhaal dat hij meerdere keren per dag op de Zomerbar opvoert.

Op een vroege Brusselse rommelmarkt vond Geert het ongelezen dagboek van een wereldreiziger. Één verhaal uit 1962 is zo onwaarschijnlijk waargebeurd dat hij het wel móest navertellen. Sappig - mét Antwerpse tongval - neemt hij je mee naar de luchthaven van Caïro. Daar start de reis en een fascinerend verhaal.

Geert vertelt het in zijn eigen theatertent: Hautekiets Houten Keet. Je zit er haast op zijn schoot. Kaartjes koop je ter plekke: je kan dus niet op voorhand reserveren. Deze one-man show duurt ongeveer een half uur en zal meerdere keren per dag te zien zijn. Hij speelt sowieso op de bovenstaande data, bij mooi weer zal hij vaker spelen. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om mee te komen gniffelen!

Meer info Podia in Antwerpen