Wegens het Coronavirus kunnen we niet garanderen dat onze agenda up to date is.

Best steeds controleren op de websites van de organisatoren zelf.

Circus I love you

De mannen dragen er glitterende spandex leggings, de vrouwen dragen er de mannen: welkom in de wereld van Circus I love you, waar gelijkheid vanzelfsprekend is!

Dat iedereen alles doet, is vanaf de eerste noot duidelijk. De acrobaten ontpoppen zich tot een veelzijdig Zwitsers zakmes met een waaier aan verbluffende acts. Ze gooien elkaar in de lucht, balanceren met hetzelfde gemak op een touw en draaien zich dol, hangend aan hun eigen haar (!). Het zijn alleskunners: niet alleen in hun circusdisciplines, maar ook als muzikanten. De hele voorstelling lang laten ze vrolijke Balkanmuziek en klezmer vibes op je los.

De voorstelling is één grote liefdesverklaring. Aan bovenmenselijke toeren en het nemen van risico’s. Want Circus I love you heeft één duidelijke boodschap: “Als wij dit kunnen, kan jij jouw droom ook waarmaken!” Met hun energie en waaghalzerij laten ze zien dat je alles kan, als je je angsten maar opzij zet.

Stap binnen in hun roze circustent en jaag je dromen na! Je zit op een houten tribune rond de piste. De show is een liefdevolle zomervoorstelling voor groot en klein.

Meer info Podia in Antwerpen