Assepoester

‘Assepoester’ is een klassieker en blijft van alle tijden, magisch en ontroerend. Beleef mee de transformatie van een verlegen meisje tot een oogverblindende prinses met glazen muiltjes, op zoek naar liefde en geluk. De hoofdrol in deze nieuwe Deep Bridge productie is weggelegd voor Helle Vanderheyden. Voor Helle is het na Sandy in ‘Grease’, enkele jaren geleden, haar tweede hoofdrol in een musical.

In een land hier ver vandaan woont een mooi en lief meisje, Assepoester. Maar Assepoester is niet gelukkig. Ze wordt door haar stiefmoeder verplicht om hele dagen te wassen, poetsen, strijken en koken. Tot de koning op een dag een groot bal organiseert voor alle meisjes in het land om op zoek te gaan naar een bruid voor de prins.

De stiefmoeder verbiedt Assepoester naar het bal te gaan, maar daar steekt de goede fee een stokje voor. Zij tovert Assepoester om met een prachtige jurk, glazen muiltjes én een grote koets. Assepoester vertrekt stiekem naar het bal om het hart van de prins te veroveren. Maar ze heeft weinig tijd, want de betovering wordt om klokslag twaalf uur verbroken.

Meer info Podia in Antwerpen