Z.H.G.

Speciale boodschap voor uw attentie!

Het heilige medium, hoogwaardige vertegenwoordiger van de Instituut van de Ontvangenis der Profane Kennis en Onmisbare Informatie, Z.H.G. Revlaz Kawknee, is beschikbaar tot audiëntie en welkome raadpleging van uw problemen. Relationele, zakelijk, vertrouwens, uiterlijke, concentratie, inkomens, overlijdens, brandgevaar en erectiestoornissen zijn welkom, vele lotgevallen zullen u worden bespaard. Is u voor lange tijd in ziekte of twijfelachtig over de zin van uw lever? Bevindt u zich in gebied met natuurramp of uw vrouw kookt zeer slecht of beide? Of bent u een geval van hyperactieve paralitis? Visiteer dan het doorluchtige medium dat reeds in alle gevallen zijn genezende energie heeft toegepast op enkele geslaagde patiënten.

Genezing wordt verklaard door handoplegging of acupuncturele sessie, uitwisseling van krachtvelden alsook reiniging der neusgaten met gewijde wattenstaaf uit laboratorium van officieel instituut. Ook massage van de stressknobbels en directe uitdrijving van demonische neigingen is onomstreden expertise van Zijne Hooggeleerde. Bij wens kan voedingskuur met hydraterend water tot toepassing worden gebracht ter genezing. Indien u lijdt aan verlies van huisdieren en/of gebrek aan vriendschap dan is uitvoering van oplossingsprocedures ten zeerste mogelijk, evenals bij ingroeiing teennagel. Andere specialiteiten zijn: achterhalen van pincodes van bank en/of andere geheime zaken en veiligstelling van uw geld bij geval van persoonsverandering of zwaar geheugenverlies alsook advies en bescherming tegen kwakzalverij, oplichting en/of misbruik van de zwakke geest.

Bij geval van zware interesse in diensten van Z.H.G. Revlaz Kawknee, gelieve contact op te nemen op telefonische dan wel telepathische wijze naar onze kantoren van de Heilige Instituut van de Ontvangenis der Profane Kennis en Onmisbare Informatie. Verschrikkelijke dank voor uw aandacht.

Bio

Maxim Ryckaerts (°1991) is actief als beeldend kunstenaar en schrijver. Zijn wekelijkse column leest u hier, in WeekUp.

U zag deze toch ook?