Cruiser

Oh, mammie, mamzer, mambro, tha momzz! Mag ik een Cruiser? mag ik zo'n Spacecruiser Doublejet Booster voor mijn Intergalactic Fantastic set? Wat een pret! Dan kan ik die updaten voor een rebug van de interface. Dat hoort zo, mamsie, heus! Please, mammalonchino, tha momzz, zeg dat het mag? Iedereen in de klas heeft er eentje. Rikje heeft zelfs de Silver-edition, Low Emission Ultracruiser. Wat een antiloser! Jow, mambro, kom nou, voor mijn b-day, mijn goed rapport, toe?

Of een Sub-Cruiser dan? Een Semibooster Low Tension, met Purple Extension? Please? Ik word een outcast underdog zonder, een paria seutnerd, mammie, een driedubbele nobody MacGeekson uit Faalstraat nummer 0. Dat is toch zeker niet wat je wilt?

Of oh ja, ik weet het; een Bulletproof Superwave Pulsar Adapter! Oh, mambro, die wil ik al eeuwen! Die kan ik connecten aan mijn extended betadrive, dan heb ik een full option megapack. Dan word ik de popi mister, coolste ruler van de klas, mammie. De baaws of baawstown, king of the underworld super slick gangsta.

Heh? Wat zeg je? Nee ik wil geen duffe Actionbolt Viper, en ook geen Ultimate Sniper Kit, het is de jaren ‘90 niet! Jij bent echt zo niet mee met de hype. Kom nou mammie, mamzer, tha momzz. Zeg dat het mag?

Ze gaan me haten en ditchen en dumpen, dat zweer ik! Ze gaan me ownen en crushen zonder Cruiser Booster, heus. Dan crash ik gewoon, dan word ik de loner noob van de troep. Please, mamsie, toeee! Een Doublejet Booster, anders gaan ze me bashen, mamzer, zonder Cruiser in m’n stash. Tha momzz. Koop het, mamsie, koop het! Anders word ik crazy, mams, loco in the coco, for real! Ik zweer het: ik ga roepen, en hoe! Koop gewoon die Cruiser, toeee!

Bio

Maxim Ryckaerts (°1991) is actief als beeldend kunstenaar en schrijver. Zijn wekelijkse column leest u hier, in WeekUp.

U zag deze toch ook?