Ruben En Keoni Op Tournee

‘Ruben en Keoni op tournee’ is een verlengstuk van een andere tournee: de UK & Ireland tour van Les Misérables. Gedurende anderhalf jaar leefden de jonge mannen samen.
Dag in, dag uit, week na week, maanden aan een stuk, elke seconde van de dag. Sinds de dag van hun eerste ontmoeting zijn ze onafscheidelijk!

(Ok, toegegeven, dat is misschien een beetje overdreven, maar hey: het klinkt goed ter aanprijzing van dit concert!)

Samen beleefden ze ongekende hoogtes en laagtes en hebben ze op relatief korte tijd een vriendschap opgebouwd die nooit zal ophouden te bestaan. Ligt hun gemeenschappelijke liefde voor theater en muziek aan de basis van deze band? Hun vaak zelfde kijk op het theatervak?
Of toch hun verschrikkelijk flauwe humor? Oordeel vooral zelf…

Ruben leerde op tournee gitaar spelen, maar kan er nog steeds niets van. Hij schreef voor het eerst in z’n leven eigen liedjes. Keoni speelt gelukkig al wel langer gitaar, maar is dan weer zenuwachtiger dan een tweeënhalfjarige kleuter die na de Paasvakantie voor het eerst naar school moet.
Kortom: of het goed wordt is nog maar af te wachten…

‘Ruben en Keoni op tournee’ is een Nederlandstalig liedjesprogramma dat verdacht veel weg heeft van een avond bij Ruben en Keoni op tournee. Lachen van miserie, huilen van geluk, en alles wat daartussen zit.

Meer info Podia in Antwerpen