Madam Fortuna - Als we dansen, zal oma niet sterven

Oma was een levenslustige ontdekkingsreiziger. Haar hele leven zwierf ze rond.Ze maakte reizen in Afrika, het Midden-Oosten en Europa. In elke cultuur vond ze iets waardevols.

Overal waar ze kwam, werd ze verliefd en... kwamen er kinderen van. Nu is ze een dagje ouder en kijkt ze terug op haar mooie leven. Ze heeft nog één belangrijke wens en hoopt dat haar kinderen en kleinkinderen hem uitvoeren.

Die wens klinkt als een raadselachtig orakel over ‘mens, geld en aarde’. Ieder lid van de familie geeft er een eigen draai aan. Dat blijft niet zonder gevolgen: er ontstaat een passionele strijd op leven en dood. Waar gaat het met deze familie naartoe?

Roma/Gitanos uit België, Spanje, de Balkan en Midden-Europa werken mee aan dit internationale stuk. Met humor, vurige muziek en energieke dans brengt dit bonte gezelschap een vrolijke ode aan het leven, de dood en alles daartussenin.

De voorstelling speelt op het terrein van een oude gasfabriek. Je volgt het stuk vanaf een tribune in openlucht, neem een jas of trui mee als het weer daar om vraagt. Iedereen vanaf 10 jaar is welkom om mee te komen genieten.

Meer info Podia in Antwerpen