De Machienerie - Carnivale

Kleine avonturiers (en hun ouders) opgelet! Maak jullie klaar voor een fantasierijk feest met De Machienerie. Ze komen naar de Zomerbar met drie prachtige attracties, die door een vreemd kermisvolkje én het publiek zelf worden bediend en gemanipuleerd.

Het avontuur wacht aan boord van de prachtige carrousel van Capitein Gustav II en zijn bemanning. Vaar met hen mee naar verre vreemde landen!

Over woeste wateren gesproken: de allernieuwste attractie heet The Kraken, naar een groot fabeldier dat in de zee leeft. De scheepjes van deze schommelinstallatie zijn voorzien van mythische zeemonsters die je alsmaar hoger laten vliegen.

Geen zeebenen? Klim op de rug van één van de laatst overgebleven reuzenschildpadden, Les Tortues Géants. Ooit wandelden ze traag over de vlaktes van de Galapagos eilanden. Nu krijg je de kans om zelf hun traagheid te ervaren.

De buitengewone attracties van De Machienerie zijn een ode aan grenzeloze fantasie. Je vindt ze drie weekenden in augustus terug op het terrein van de Zomerbar, The Kraken is zelfs de hele zomer lang aanwezig.

Meer info Podia in Antwerpen